Menu

Indisch restaurant Leuven

Bekijk hier onze SPRING THALI MENU 2023

Nirvana Kitchen is een modern Indiase restaurant. Het is een plek waar oude Indiase familierecepten een Belgisch ‘twist’ krijgen. We serveren een echt Indiase thali menu bij onze Chef Tanima & Chef Deepak, een groot bord waar kleine kommetjes met verschillende gerechtjes op liggen. Een Thali is een traditionele manier om een uitgebalanceerde maaltijd te eten in India. Je proeft een beetje van veel verschillende gerechten. Het idee achter de thali is om in de katori’s (kommetjes) verschillende smaken aan te bieden, zoals zoet, zout, bitter, zuur, umami en pittig. Om jouw Nirvana-ervaring compleet te maken, hebben we een uitstekende wijnkaart met wijnen uit verschillende regio’s van de wereld. Natuurlijk ben je in België en hier vieren we bier! Je vindt er enkele interessante lokale Belgische bieren die perfect bij uw eten passen.

Thali concept - Een beetje van alles

Niramish Thali (VeGETARISCH)

Voorgerechten

CORNETTO PANEER (Chef’s Speciality)
Gekruid paneergehakt in een huisgemaakt hartig hoorntje.

BURRATA CHAAT (Chef’s Speciality)
Zachte burrata met ‘jal jeera’ kruiden, tamarind, munt & krokant Papri chips.

Hoofdgerechten ‘Thali’

RAJMA DAL
Rode bonen curry Noord Indiase wijze. Lekker en gezond!

PAO BHAJI
Mumbai streetfood style groenten langegekookt stoofpotje met
Indiase zoete bun.

KATHAL TACO (Chef’s Speciality)
Kleine taco met pulled jackfruit gekookt op Zuid-Indiase wijze.

CRISPY VEG 65
Krokante groenten met een speciale ’65 saus’, een beroemde zoetzure en pittige saus uit Chennai, India.

Pulao Rijst, Raita & Papadum

Brood van de week!

€35,50

 
AMISH Thali (met vleEs & vis)

Voorgerechten

GOAN PORK RIBS (Chef’s speciality)
Gemarineerde varkensribbetjes geglazuurd met een pittige tamarinde saus

CORNETTO LAMB (Chef’s speciality)
Gekruid lamsgehakt masala in een huisgemaakt hartig hoorntje.

Hoofdgerechten ‘Thali’

RAJMA MASALA
Stoofpot van rode kidneybonen uit Delhi.

CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA
Kip Tikka in een boterachtige curry uit Delhi. Een echt smaakbomb! Bevat lactose & noten.

PORK TACO
Kleine taco met pulled varkensbuik gekookt op Zuid-Indiase wijz met een
bijzonder smaak van mango!

FISH KOLIWADA (Chef’s speciality)
Duurzaam geteelde omega baars vis gemarineerd in een visser stijl kruidenpasta geserveerd met een mosterdsaus.

Pulao Rijst, Brood, Raita & Papadum

€39,50

SATVIK Thali (VEGAN)

Voorgerechten

CORNETTO TOFU (Chef’s Speciality)
Gekruid tofugehakt in een huisgemaakt hartig hoorntje.

KATORI CHAAT (Chef’s Speciality)
Een krokant aardappelen maandje gevuld met sla & sausje!


Hoofdgerechten ‘Thali’

SAMBAR DAL
Zoet & zuur linzen en groenten stoofpotje met tamarind, curry blaadjes.
Lekker en gezond!

GOBI MANCHURIAN
Krokant bloemkoolroosjes gewokt met Indo-Chinees sausje.

KATHAL TACO (Chef’s Speciality)
Kleine taco met pulled jackfruit gekookt op Zuid-Indiase wijze.

PAO BHAJI
Mumbai streetfood style groenten langegekookt stoofpotje met
Indiase zoete bun.

Erwten Pulao Rijst, Raita, Brood & Papadum

€35,50

Nirvana AT Home

We bieden ook klassieke Indiase gerechten van onze menukaart voor Takeaway. Ook Delivery in Leuven, Kessel-lo & Heverlee binnenkort!

Alles wordt op bestelling gemaakt, dus raad aan om uw bestelling van tevoren via onze website te plaatsen. Erg makkelijk. Kies gewoon je favoriete gerechten. Kies een afhaaldatum en -tijd. Gewoon op tijd ophalen en thuis genieten. 

Wil je onze Samosa Chaat, Dahi Vada, Chicken Butter Masala of onze signature Nirvana Combo proberen? 

 

SUNDAY BRUNCH

BINNENKORT!

Blijf deze ruimte volgen voor meer details!

Deze wordt epic! We beloven.

 
 
Indisch restaurant Leuven

ALTIJD IETS NIEUWS..

Onze thalis veranderen altijd met het seizoen. Chef Tanima gelooft dat dit de perfecte manier is om de verse producten van het seizoen te proeven, maar ze te bereiden met authentieke Indiase recepten.

Om onze menukaart zo vers mogelijk te houden en voedselverspilling tegen te gaan, serveren wij vanaf dit seizoen alleen nog onze Thali-menu’s.

Duurzaam en lokaal is ons motto.

Dit seizoen nemen we je mee op reis naar een tropische winterervaring!

nirvana kitchen chef